25 Φεβ 2014

Αυτός έδωσε διαταγή και κομματιάσανε με κογχύλια την Υπατεία


Στις αρχές του 5ου αιώνα ένας ηγούμενος άνθρωπος του Κυρίλλου , του πανίσχυρου αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας....
(Αυτός έδωσε διαταγή και κομματιάσανε με κογχύλια την Υπατεία) είπε στους εθνικούς. «Θα αναγνωρίσετε τον αρχιεπίσκοπο Κύριλλο αλλιώς το σπαθί θα σαρώσει τους περισσοτέρους από σας , και όσοι ξεφύγουν τον θάνατο δεν θα γλυτώσουν την εξορία»Robinson,J.M.(1978) αναφέρει τον Κύριλλο ως μαρτυρία της πολιτικής κατάστασης στην Αίγυπτο που οδήγησε στο κάψιμο της βιβλιοθήκης του Ναγκ Χαμαντί. Τον Κύριλλο τον έχουν άγιο. Την Ειρήνη την έχουν αγία.

Αυτή έβγαλε τα μάτια του γιου της στο δωμάτιο που τον γέννησε . Κάτω .φωτο. Σέρνουν την Υπατία για να την κόψουν στον ναό με κογχύλια και τις σάρκες της , τις έριξαν στην φωτιά. Μετά την Υπατεία λένε την έκαναν αγία Αικατερίνης. Αν είναι έτσι υπάρχει η απορία: στην Κατερίνη έχει το χέρι της αγίας Αικατερίνης. Αφού την κομματιάσανε πως βρήκανε το χέρι;
Το υπόλοιπο σώμα που είναι;

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή