14 Μαΐ 2012

Νέα γιγαντιαίο θαλάσσιο είδος ανακαλύφθηκε στα βάθη του ωκεανού (VIDEO)

Στα βάθη του ωκεανού χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα η ακριβής τοποθεσία καταγράφηκε ένα μυστηριώδες πλάσμα από υποβρύχια τηλεκατευθυνόμενη κάμερα. Εμπειρογνώμονες ισχυρίζονται ότι πρόκειται είτε για είδος μέδουσας, είτε για πλακούντα φάλαινας. Ενώ με μια....

πρώτη ματιά η εξήγηση της μέδουσας φαντάζει λογική, τα όργανα που παράξενου πλάσματος δεν ταιριάζουν με εκείνα της μέδουσας.

Επιπλέον, τα εξαγωνικά σχήματα στο δέρμα του αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για πλακούντα φάλαινας. Ωστόσο, οι ειδικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για Stygiomedusa Gigantea, ένα σπάνιο είδος μέδουσας, το οποίο μπορεί να φτάσει ακόμα και τα έξι μέτρα στο μήκος. Το συγκεκριμένο είδος έχει σπανίως εντοπιστεί εάν πραγματικά πρόκειται για αυτό ή για την ανακάλυψη ενός νέου είδους, το οποίο μάλιστα φάνηκε να επιτίθεται αρχικά προς την κάμερα.


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή