21 Μαΐ 2012

Kάμερα έγραψε άγγελο να προσγειώνεται στη γη.[Βίντεο]

Ένα φωτεινό σημάδι, το οποίο πέφτει στη γη και μετά πάλι γρήγορα πετάει μακριά αποτύπωσε κάμερα από ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) σε....
σούπερ μάρκετ στο Cilandak στη Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Ιδού η περιγραφή όπως μεταδίδεται από τη Φωνή της Ρωσίας, με τους …μυστικιστές να μην αμφιβάλουν ότι πρόκειται για άγγελο.Ο «άγγελος» εμφανίζεται στην αρχή, πέφτει από κάπου από ψηλά, φωτίζοντας τα πάντα γύρω του με τη λάμψη του, προσγειώνεται και σαν να αναπηδά, τινάζεται σχεδόν υπό γωνία προς τα πάνω και εξαφανίζεται.

Μετά απ’ αυτό στο κάδρο τρέχουν άνθρωποι και κοιτάζουν το σημείο του συμβάντος- ένας κρατάει και φακό. Το φαινόμενο δεν διαρκεί περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο .Εάν φυσικά δεν είναι μια πλήρως πλαστογραφημένη κατασκευή.

Το βίντεο είναι από τον Σεπτέμβριο του 2011, κινήθηκε και τότε αλλά έγινε χιτ του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, ξεπερνώντας τις 400.000 προβολές.


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή