23 Μαΐ 2012

Μαύρη μαγεία με ανθρώπινα έμβρυα!

Το απίστευτο έγκλημα, εξιχνιάστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη, όπου οι αρχές ανακάλυψαν έξι αγέννητα έμβρυα καμένα και τυλιγμένα με χρυσή κλωστή!

Ο Βρετανός κάτοχος αυτού του ανατριχιαστικού ευρήματος....
ονόματι Τσο Χοκ Κουέν (Chow Hok Kuen), συνελήφθη από τις αρχές για κατοχή ανθρώπινων λειψάνων, τα οποία πιστεύεται ότι θα επιχειρούσε να πουλήσει λαθραία στην Ταϊβάν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, τα έμβρυα είχαν χρησιμοποιηθεί σε τελετή μαύρης μαγείας.

“Τα αγέννητα έμβρυα ήταν από 2 έως 7 μηνών. Κάποια βρέθηκαν τυλιγμένα με φύλα χρυσού”, δήλωσε Ταϊλανδός αξιωματικός της αστυνομίας.

Η αστυνομία, οδηγήθηκε στην εξιχνίαση της υπόθεσης μετά από πληροφορίες ότι ιστοσελίδα πωλούσε αγέννητα έμβρυα σε πλούσιες πελάτες για τελετές μαύρης μαγείας.

Τα έμβρυα είχαν πωληθεί έναντι του ποσού των 4.000 λιρών Αγγλίας το καθένα, και θα μπορούσαν να πιάσουν την εξαπλάσια τιμή στην Ταϊβάν.

Ο δράστης, ο οποίος είναι Βρετανός υπήκοος αλλά γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ από Ταϊβανέζους γονείς, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή