24 Μαΐ 2012

Σοκ στο Βέλγιο: Μητέρα έπνιξε και τεμάχισε το 4χρονο παιδί της!

Μία ιστορία φρίκης με πρωταγωνιστές μία μητέρα και το τετράχρονο κορίτσι της αποκαλύφθηκε στο Βέλγιο.

Η μητέρα του κοριτσιού, η Τζουλιάνα Σαντάνα Ντιράν, που είχε εξαφανιστεί από την Δευτέρα, ομολόγησε ότι ....
έπνιξε το παιδί της, τεμάχισε το πτώμα και έκρυψε τα κομμάτια στον καταψύκτη του σπιτιού της, όπως έγινε γνωστό από τις βελγικές δικαστικές αρχές.

Η ίδια δεν έδωσε καμία εξήγηση για την πράξη της, ενώ ο βελγικός Τύπος υποστηρίζει οι σχέσεις της με τον εν διαστάσει σύζυγό της ήταν τεταμένες και ότι δεν μπορούσε να αντέξει την ιδέα της κοινής κηδεμονίας του παιδιού της.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Σαρλερουά Πιερ Μανιέν, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το πρωί το σπίτι της γυναίκας στο Σατελινό, στα προάστια της πόλης, και βρήκαν μέσα στον καταψύκτη πλαστικές σακούλες στις οποίες η Ντιράν είχε τοποθετήσει το τεμαχισμένο πτώμα της μικρής Ντιάνα.

Η μακάβρια ανακάλυψη έδωσε τέλος στις εκτεταμένες έρευνες που γίνονταν σε όλη τη χώρα για τον εντοπισμό του άτυχου κοριτσιού, με χιλιάδες αφίσες με τη φωτογραφία και την περιγραφή της Ντιάνα να έχουν μοιραστεί παντού, για τον εντοπισμό της.

Η μητέρα δήλωσε την εξαφάνιση της 4χρονης το απόγευμα της Δευτέρας. Οι αστυνομικοί την υποπτεύθηκαν αμέσως καθώς τους έδινε αντικρουόμενες πληροφορίες.

Αρχικά έλεγε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας άφησε το παιδί στο σχολείο του αλλά όταν πήγε να το παραλάβει το απόγευμα η Ντιάνα δεν βρισκόταν πουθενά. Αργότερα είπε ότι η μικρή βρισκόταν στο αυτοκίνητό της ενώ η ίδια έκανε ψώνια και όταν γύρισε από τις αγορές της διαπίστωσε πως το παιδί είχε εξαφανιστεί. Ομολόγησε τελικά όταν οι αστυνομικοί βρήκαν τα ματωμένα ρούχα του παιδιού σε ένα παλιό, χαλασμένο πλυντήριο (φωτό).

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή