11 Απρ 2012

Το δάσος της αυτοκτονίας.(Vids+Pics)

Διαβάστε για το δάσος, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή τουλάχιστον 100 άνθρωποι. Πώς ξεκίνησε η ιστορία φρίκης (Vids+Pics)...

Βρίσκεται στους πρόποδες του ιερού ηφαιστειακού όρους Fuji της Ιαπωνίας. Είναι ένα μοναχικό μέρος αυτοκτονίας. Το όνομα του, δάσος του Aokigahara.

Εκεί κάθε χρόνο πτώματα βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη του την έκταση του. Μέχρι σήμερα εκατοντάδες Ιάπωνες .....
έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή ανάμεσα στα αμέτρητα δέντρα του δάσους.

Κάθε χρόνο, οι αρχές εντοπίζουν τουλάχιστον εκατό αυτόχειρες που άλλοι προτιμούν να κρεμαστούν και άλλοι να πεθάνουν με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που ο Seicho Matsumoto δημοσίευσε την νουβέλα του Kuroi Kaiju (Μαύρη Θάλασσα των Δέντρων), όπου δύο από τους χαρακτήρες του αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν στο "τέλειο μέρος για να πεθάνεις".

Ο Azusa Hayano έχει μελετήσει την ιστορία του δάσους για περισσότερα από 30 χρόνια. Ο μεσήλικας γεωλόγος με τη βοήθεια ενός τηλεοπτικού συνεργείου προσπαθεί να μοιραστεί μαζί μας ό,τι έχει μάθει.

Αξίζει να παρακολουθήσετε αυτό το "ανατριχιαστικό" ντοκιμαντέρ.
news247

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή