1 Μαρ 2012

Το διαστημικό τμήμα της NASA φροντίζει το αυτοκίνητο σας!

Είναι πλέον σχεδόν καθημερινό φαινόμενο να ξαφνιαζόμαστε ευχάριστα μαθαίνοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και επιτεύγματα που πριν από λίγα χρόνια θα ήταν μόνο σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Πολλές φορές αυτές οι εξελίξεις ξεφεύγουν και πέραν...του διαστήματος, όπως η εφεύρεση του διαστημικού τμήματος της ΝΑSA για τη φροντίδα του αυτοκινήτου μας!

Το διαστημικό πρόγραμμα της ΝΑSA σε συνεργασία με τη γνωστή από τα παγκόσμια πρωταθλήματα Williams F1 Team, σχεδίασε ένα μοναδικό προϊόν.....
περιποίησης αυτοκινήτου που στην ουσία καταργεί τους νόμους της Φυσικής και πηγαίνει κόντρα στις Χημικές δράσεις και αντιδράσεις!

Σχεδιάσε το Williams Ceramic Coat. 'Eνα πρόγραμμα μοναδικής προστασίας του αμαξώματος από τους μεγαλύτερους εχθρούς του:

Τη διάβρωση από κουτσουλιές που ως γνωστόν είναι καυστικές και καταστρέφουν το χρώμα, το ρετσίνι, την όξινη βροχή, την ισχυρή ηλιακή ακτινοβολία, το αλάτι και τη βρωμιά του οδοστρώματος. Ακόμα και...το βάψιμο με σπρέι γκράφιτι πλέον δεν αποτελεί πρόβλημα αφού αφαιρείται πανεύκολα με τη χρήση διαλυτικού!

Το προστατευτικό υπόστρωμα που δημιουργεί το Williams Ceramic Coat στο αυτοκίνητο, το προφυλάσσει 10 φορές περισσότερο ακόμα και από το χαλάζι ή την επαφή με ισχυρά διαβρωτικά που ως γνωστόν προκαλούν "ξεφλούδισμα" στο χρώμα μέσα σε δευτερόλεπτα! Η δε γυαλάδα και γενικότερη όψη του αυτοκινήτου σας, θα σας θυμίσει πως ήταν όταν το αποκτήσατε καινούργιο!

Για όλα τα "διαστημικά" αποτελέσματα του προγράμματος Ceramic Coat, η Williams F1 Team δεσμεύεται και εγγυάται για 5 χρόνια με επίσημο πιστοποιητικό εγγύησης.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης του Williams Ceramic Coat:


http://www.vivanews.gr/article.php?id=10169

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή