29 Φεβ 2012

Λύθηκε το μυστήριο με το τριγωνικό UFO του Βελγίου;

Λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια εμφάνισης UFO, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έδωσε τηλεοπτική εκπομπή του RTL-TVI

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ιπτάμενα αντικείμενα τριγωνικού σχήματος τα οποία πετούσαν στον ουρανό του Βελγίου από το 1989 έως και τις αρχές του 1990.

Πολλές μαρτυρίες κατοίκων διάφορων περιοχών οδήγησαν μέχρι και σε κινητοποίηση της πολεμικής αεροπορίας, ρεπορτάζ σε.......
διεθνή δίκτυα, ακόμη και επιτόπου αυτοψία της NASA.

Αφορμή για τα παραπάνω στάθηκε η φωτογραφία που βλέπετε και η οποία αποτελούσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ντοκουμέντα καταγραφής UFO.

«Εγώ έστησα την φάρσα!»

Σήμερα, 22 χρόνια μετά, ένας άνθρωπος εμφανίζεται σε τηλεοπτική εκπομπή και υποστηρίζει ότι η φωτογραφία αυτή ήταν μία -καλοστημένη όπως αποδείχτηκε- απάτη!

Ο άνδρας, που αρκέστηκε να δηλώσει μόνο το όνομα Πάτρικ ισχυρίστηκε στο δίκτυο RTL-TVI ότι μαζί με άλλους 18χρονους τότε φίλους του «κατασκευάσαμε έναν δίσκο από πολυστυρένιο και στη συνέχεια τον βάψαμε. Το μόνο που έμενε ήταν να τον κρεμάσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε όταν το φωτογραφίσαμε να φαίνεται ως αυθεντικό UFO».

«Είναι απίστευτο πόσα πολλά μπορεί να κάνεις με ελάχιστα μέσα. Καταφέραμε να ξεγελάσουν τους πάντες με ένα κομμάτι από πολυστυρένιο,» πρόσθεσε χωρίς να διευκρινήσει γιατί αποφάσισε πως έπρεπε τώρα να κάνει την μεγάλη αποκάλυψη!

«Είναι απίστευτο με πόσο λίγε μέσα μπορείς να ξεγελάσεις τόσους πολλούς»,θριαμβολόγησε ο Πάτρικ, στην τηλεοπτική του συνέντευξη!
http://orologion.wordpress.com

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή