8 Φεβ 2012

«Doomsday Preppers»..Οικογένειες Αμερικανών προετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου. !!!

Ένα καινούριο πρόγραμμα του National Geographic δείχνει πως πολλές οικογένειες Αμερικανών προετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου. Μάλλον επηρεασμένοι από τις ταινίες του Χόλιγουντ, πολλοί είναι αυτοί που φτιάχνουν καταφύγια, τα οποία θα τους κρατήσουν ασφαλείς σε περίπτωση μιας φυσικής καταστροφής ή μιας… επέλασης εξωγήινων. Το πρόγραμμα του καναλιού ονομάζεται «Doomsday Preppers».....


Ο Tim Ralston είναι ένας από αυτούς που προετοιμάζεται για το τέλος των ημερών εκπαιδεύοντας στα όπλα τον γιο του και κατασκευάζοντας ένα καταφύγιο με προμήθειες που θα μπορέσουν να τους κρατήσουν ζωντανούς για 15 χρόνια! Ο Ralston, πρώην στρατιωτικός, εκπαιδεύει στην Arizona τον γιο του με ένα AK-47.

Ο ίδιος δήλωσε: «Οι άνθρωποι ξοδεύουν πολλά λεφτά σε ασφάλειες ζωής. Αυτό είναι μια πραγματική ασφάλεια ζωής».

Τα καταφύγια που θα παρουσιαστούν στην εκπομπή
Σύμφωνα με έρευνα του National Geographic, το εντυπωσιακό ποσοστό 61% των Αμερικανών πιστεύει ότι θα υπάρξει μια μεγάλη φυσική καταστροφή στα επόμενα 20 χρόνια. Στη συγκεκριμένη έρευνα συμμετείχαν 1.000 άτομα.


 Ο Tim Ralston εκπαιδεύει το γιο του


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή