3 Φεβ 2012

Φωτογραφίες σοκ με ακέφαλα πτώματα...

Μακάβριες και αηδιαστικές ήταν οι φωτογραφίες  που βρέθηκαν στο χαμένο κινητό ενός 26χρονου εργαζόμενου σε νεκροτομείο στο Buckinghamshire της Μεγάλης Βρετανίας.
Μία από τις τρεις φωτογραφίες τον έδειχναν να κρατά στο χέρι του κεφάλι από το πτώμα ενός άντρα που είχε χάσει τη ζωή του μετά από σύγκρουση με τραίνο.
Το τηλέφωνο του David Amor  βρέθηκε από δύο αδελφάκια 12 και 11 ετών μέσα σε ένα......
χαντάκι στην  Aylesbury το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Οι μικροί παρέδωσαν στον πατέρα τους το χαμένο τηλέφωνο ώστε να εντοπιστεί ο άνθρωπος που το έχασε.
Εκείνος θέλοντας να βρει τον ιδιοκτήτη του κινητού, μετέφερε από την sim τα αρχεία στον υπολογιστή του και τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με το αποκρουστικό θέαμα.
Ο 26χρονος υπάλληλος του νεκροτομείου είχε αποθηκεύσει στο κινητό του τρεις φωτογραφίες του που τον δείχνουν να γελά κρατώντας στα χέρια το κεφάλι από έναν άντρα που αποκεφαλίστηκε όταν τον πάτησε ένα τρένο και είχε κηδευτεί πριν λίγους μήνες στο Buckinghamshire
Ο πατέρας των παιδιών σοκαρισμένος επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα για τον εντοπισμό του David Amor.
Όπως ανακάλυψαν ο νεαρός συζούσε με έναν τραβεστί, ο οποίος αρνήθηκε να πει αν ο ίδιος είχε τραβήξει τις φωτογραφίες.
Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση προκειμένου να εξακριβώσει κάτω από ποιες συνθήκες τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.
Ο Αρχιεπιθεωρητής  της αστυνομίας Olly Wright, του Aylesbury Vale δήλωσε: "Το περιστατικό αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα. Διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα. Πιστεύουμε ότι θα ήταν σκόπιμο να μην  προβούμε σε εικασίες ως προς τις συνθήκες υπό τις οποίες αυτή η φωτογραφία ελήφθη".
news247.gr



Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή