7 Φεβ 2012

Ρώσοι ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν το κρησφύγετο του Χίτλερ στην Ανταρκτική ! (BBC ντοκιμαντέρ)


 Μπροστά σε μία εντυπωσιακή ανακάλυψη φαίνεται πως είναι Ρωσική ομάδα επιστημόνων, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη λίμνη Βοστόκ της Ανταρκτικής. Και αν σε πρώτη ανάγνωση δε σας λέει τίποτα αυτό, πρέπει να τονιστεί πως η λίμνη βρίσκεται κάτω από 4 χιλιόμετρα πάγου και για να μπορέσουν να προσεγγίσουν οι επιστήμονες χρειάστηκαν 10 χρόνια προσπαθειών.

Αυτό που αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση πάντως για τους επιστήμονες είναι πως το γλυκό νερό της λίμνης δεν έχει έρθει σε επαφή με το οξυγόνο για περισσότερα από 13-14 εκατομμύρια χρόνια, γεγονός που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι........
μπορεί να αντικρίσουν οι Ρώσοι.
Ο αστικός μύθος πάντως αναφέρει πως ενδέχεται στη λίμνη να έχουν φτάσει πρώτοι οι Ναζί, καθώς ο Γερμανός Ναύαρχος Karl Donitz υποστήριξε ότι τι 1943 «Γερμανικό υποβρύχιο δημιούργησε ένα απόρθητο φρούριο για τον Χίτλερ στην άλλη άκρη του κόσμου».
Αυτό σε συνδιασμό για τις θεωρίες για το που βρίσκονται τα κειμήλια του Γ Ράιχ και τα λείψανα του Χίτλερ έχουν αυξήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για τη λίμνη Βοστόκ. Αλλά πλέον δεν απομένουν παρά λίγες μόνο ημέρες πριν αποκαλυφθούν όλα…
Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας...




malia-2012.blogspot.com


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή