23 Ιαν 2012

Έξι UFO εμφανίστηκαν στον ουρανό του Essex και του Kent

Έξι ΑΤΙΑ εμφανίστηκαν συνολικά στον ουρανό δύο γειτονικών περιοχών την ίδια ημέρα, στο Essex και το Kent της Αγγλίας

Τα ΑΤΙΑ, εμφανίστηκαν σε απόσταση 30 χιλιομέτρων και από ότι είπε ο αυτόπτης μάρτυρας που τράβηξε την μια από τις δύο φωτογραφίες, κυκλοφορούσαν σε δυάδες

Το γεγονός συνέβη.....
λίγες  ημέρες πριν, όταν ο 21 χρονος Ernestas Griksas από το Kent, τράβηξε μια φωτογραφία από το παράθυρο του σπιτιού του, στις 13:00 το μεσημέρι.

Όταν κοίταξε την φωτογραφία, είδε ότι υπήρχαν δύο περίεργα αντικείμενα και είπε: “Υπάρχουν δύο άσπροι δίσκοι στη φωτογραφία και δεν μπορώ να εξηγήσω τι είναι. Δεν βρίσκομαι κάπου κοντά σε αεροδρόμιο. Το ένα από αυτά φαίνεται να ξεθωριάζει, μάλλον βρίσκετε κάπου πιο μακριά, ή πηγαίνει με μικρότερη ταχύτητα.”

Την προηγούμενη Παρασκευή, στις 07:00 το πρωί, ένας πωλητής αυτοκινήτων ο Josh Cummins, εντόπισε 4 φωτεινά αντικείμενα να πετούν σε δυάδες, καθώς οδηγούσε για τη δουλειά του προς το Essex.



O Josh, 21ετών, είπε: “Παραλίγο να τρακάρω, Σταμάτησα να τραβήξω αυτή τη φωτογραφία με το κινητό μου. Ήταν σαν να κάνανε surf τα ΑΤΙΑ στον ουρανό. Ήταν τέσσερα και έμειναν για 15”, μετά εξαφανίστηκαν.”




Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή