21 Ιαν 2012

Εκατόν δέκα μαρτυρίες για UFO τις πρώτες μέρες του 2012 (βίντεο)

Αυξημένες παρουσιάζονται οι περιπτώσεις εμφάνισης UFO σε όλο τον κόσμο κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες του 2012. Από την πρώτη ημέρα κιόλας του χρόνου, υπήρξαν τουλάχιστον στις ΗΠΑ, 110 περιπτώσεις μαρτυρίες για εμφάνιση αγνώστων αντικειμένων, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου. ......
Πολλές από αυτές τις περιπτώσεις έχουν καταγραφεί σε βίντεο, άλλες όμως όχι.

 Το γεγονός πάντως είναι πως οι περιπτώσεις έχουν αυξηθεί δραματικά στις λίγες ημέρες του 2012 που έχουμε διανύσει, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και αυτό μιας ομαδικής φρενίτιδας, η οποία μπορεί να φτάσει σε μια εξίσου ομαδική παράκρουση, για οτιδήποτε εμφανίζεται στον ουρανό, έστω και στην περίπτωση που πρόκειται για ένα απλό αεροπλάνο ή ελικόπτερο.
το κείμενο είναι από το zougla.gr




Δείτε τα βίντεο...








Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται εντός των συνόρων αλλά και στο διεθνή χώρο κάντε like στην σελίδα του eglimatikotita.gr στο Facebook πατώντας εδώ.




Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή