26 Ιαν 2012

Το eglimatikotita είχε προειδοποιήσει ότι θα γίνει σεισμός στην περιοχή της Σαντορίνης.

Κάποιοι από εμας που παρακολουθήσαμε το θέμα στο  www.eglimatikotita.gr
διαπιστώσαμε πως κάποιος υβριστής δημοσιογράφος από την Σαντορίνη που έδινε και τα τηλέφωνα του σε σχόλια,απειλούσε με μηνύσεις τους διαχειριστές του μπλογκ eglimatikotita για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Η αλήθεια όμως όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων....
ήταν πως στην περιοχή έγιναν κάποιοι προειδοποιητικοί σεισμοί μικρής έντασης (επιτρεπτά όρια) που δεν είχαν γίνει γνωστοί από τα ΜΜΕ.
Όπως παραδέχτηκαν και οι δυο σεισμολόγοι που έδωσαν συνέντευξη στο γνωστό μπλογκ οι μικροσεισμοί έγιναν αλλά ήταν στα επιτρεπτά όρια.
Όμως σήμερα μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης, στις 6.40 το πρωί,έγινε ένας μεγαλύτερος 5,4 που έγινε αισθητός στην Κρήτη, Πάρο,Ιο,Σαντορίνη κλπ και και το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 46 χλμ. νοτιοδυτικά της Σαντορίνης. 
Τελικά οι μικροί σεισμοί ήταν ή όχι προειδοποιητικοί? 
Αυτή την στιγμή που γράφω αυτό το  κειμενάκι οι μετασεισμοί συνεχίζονται...Μέχρι στιγμής ο μεγαλύτερος έγινε στις 9:42πμ 4,2 της κλίμακας ρίχτερ 48χιλ νοτιοδυτικά της Σαντορίνης.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που όταν γίνεται κάποια αποκάλυψη από μπλόγκερ εμφανίζονται διάφορα παπαγαλάκια για να διαψεύσουν την είδηση και να ειρωνευτούν τα μπλογκς.
Η τακτική είναι γνωστή και αποδεικνύει το πόσο βαθιά έχει εισχωρήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην ελληνική κοινωνία και ο απίστευτος τρόπος χειραγώγησης της ελευθερίας διακίνησης των ειδήσεων.
Τα στοιχεία μπορείτε να τα δείτε στο  www.seismoi.gr

Δείτε και τα στοιχεία...
 





Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή