15 Νοε 2011

Hopi Νοστράδαμος ή απλά μια προφητεία (VIDEO)

Οι Hopi Ινδοί έχουν μια μακρά παράδοση περνώντας κάτω από τους μύθους , προφητείες τους και ιστορικά αρχεία για κάθε επόμενη γενιά μέσω των προφορικών εικονογράμματων τους σε γλώσσα, και δισκία. Μια τέτοια ιστορία περιλαμβάνει το «Blue Star».
Οι Hopi πιστεύουν ότι το Πέμπτο Παγκόσμιο θα προκύψει, όταν το Μπλε Kachina Αστέρων κάνει την εμφάνισή του! Εκείνη η εποχή έφτασε;


Οι Hopi Ανέκαθεν πίστευαν ότι η Μεγάλη περίοδος καθαρισμού αρχίζει πριν από το 2012, και αυτό θα ήταν μια επταετή περίοδο που θα μπούμε στο ένατο και τελευταίο σημάδι. Γνωρίζουμε τώρα ότι ο κομήτης Holmes 17p έχει μια τροχιά γύρω από τον ήλιο που διαρκεί για επτά χρόνια. Πρόκειται άραγε για σύμπτωση ή για την εκπλήρωση των Hopi και Nostradamus. Αστρολογικά μιλώντας, η περίοδος αυτή ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2007 και θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2014.



Οι Hopi πιστεύουν ακράδαντα ότι όταν το Blue Star, Kachina εμφανίζεται στον ουρανό αυτή θα ήταν μια περίοδος μεγάλης καταστροφής. Ο κόσμος θα ήταν "πέρα δώθε" και θα υπάρχουν παντού στήλες καπνού και φωτιάς. Σε αυτό το στάδιο όλη τελετή θα σταματήσει και θα υπάρξει μια μάχη των επί της γης με εκείνους που έχουν το πρώτο φως της σοφίας. Αυτό θα είναι μια περίοδος μεγάλου καθαρισμού και εκείνων που θα επιβιώσουν θα είναι ανανεωμένοι με νέα πίστη, και αυτό θα σηματοδοτήσει ένα νέο κύκλο της ζωής.


Λόγοι των Hopi

"Και αυτή είναι η ένατη και τελευταία Είσοδος:. Θα ακούσετε μια κατοικία-θέση στον ουρανό, πάνω από τη γη, που θα πέσει με μια μεγάλη συντριβή Θα εμφανίζεται ως ένα μπλε αστέρι. Πολύ σύντομα μετά από αυτό. , οι τελετές του λαού μου θα σταματήσουν.

"Αυτά είναι τα σημάδια ότι η μεγάλη καταστροφή έρχεται. Ο κόσμος θα είναι πέρα δώθε. Οι λευκοί άνθρωποι θα αγωνιστούν ενάντια σε άλλους ανθρώπους από άλλες χώρες - με εκείνους που κατείχαν το πρώτο φως της σοφίας. Θα υπάρξουν πολλές στήλες του καπνού και της φωτιάς, όπως η Λευκή Αστραπή που έχει δει ο λευκός άνθρωπος και γίνεται στις ερήμους, όχι μακριά από εδώ. Μόνο εκείνοι που έρχονται θα προκαλέσουν μια μεγάλη ασθένεια και μερικοί θα πεθαίνουν.



Πολλοί από τους ανθρώπους που θα κατανόησουν τις προφητείες θα είναι ασφαλής. Όσοι παραμείνουν και ζήσουν στους τόπους του λαού μας θα πρέπει να είναι ασφαλής. Στη συνέχεια, θα υπάρξει πολύ χρόνος για την ανοικοδόμηση. Και σύντομα - πολύ σύντομα αργότερα - ο Pahana θα επιστρέψει. Εκείνος θα φέρει μαζί του την αυγή του πέμπτου Παγκόσμιου. Αυτός θα φυτεύει τους σπόρους της σοφίας του, στις καρδιές τους. Ακόμη και τώρα οι σπόροι φυτεύονται. Σε αυτές για την ομαλή για τον δρόμο εμφάνιση, για το Πέμπτο Παγκόσμιο.


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή