24 Νοε 2011

Εργάτης απολύθηκε γιατί αρνήθηκε να φορέσει αυτοκόλλητο με τον αριθμό... 666

Ένας εργάτης απολύθηκε από τη δουλειά του... επειδή αρνήθηκε να φορέσει ένα αυτοκόλλητο με τον αριθμό '666' πιστεύοντας ότι θα πάει στην κόλαση.
Ο Billy Ε. Hyatt απολύθηκε από ένα εργοστάσιο πλαστικών στο βόρειο τμήμα της Georgia που δούλευε μετά την άρνησή του να φορέσει το αυτοκόλλητο που είχε ως στόχο να τονίσει ότι.......
το εργοστάσιο ήταν απαλλαγμένο από ατυχήματα για 666 ημέρες, ο ίδιος αριθμός που θεωρείται ότι είναι το "χάραγμα του θηρίου " από φανατισμένους χριστιανούς.
Ο Hyatt έχει καταθέσει μήνυση για το περιστατικό αλλά η εταιρεία που τον απέλυσε δεν έχει ακόμη σχολιάσει το περιστατικό.
Ο αφοσιωμένος χριστιανός εργάτης σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αρνήθηκε να φορέσει το αυτοκόλλητο με τον αριθμό 666 λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, γιατί φοβήθηκε ότι αυτό θα σήμαινε "αιώνια καταδίκη" γι' αυτόν.






Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή