8 Νοε 2011

Πάνω από 1000 Κωδικές των Μάγια βρέθηκαν στο υπόγειο Μουσείου του Λος Άντζελες (ΒΊΝΤΕΟ)

Πάνω από 1.000 κώδικες των Μάγια ανακαλύφθηκαν στο υπόγειο του μουσείου στο Λος Άντζελες, και κατά πάσα πιθανότητα ανήκουν στον Randolph Hunt που δώρισε στο μουσείο. Δύο άλλοι κώδικες είχαν βρεθεί από το Συμβούλιο Maya Itza και αναλύθηκαν για τα τελευταία 10 χρόνια. Επτά επιπλέον κώδικες βρέθηκαν από έναν κυνηγό θησαυρών.

Η Χρονολόγηση άνθρακα έχει πιστοποιηθεί για αυτά τα ιερά κείμενα και οι επαγγελματικές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί για το Maya Itza Συμβούλιο να αναλύσουν την έννοια πίσω από αυτούς τους χαμένους κώδικες. Ένας από τους κώδικες, ειδικότερα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους Μάγιας που δήλωσαν ότι.........
ο κώδικας εκπροσωπείται "για τα βασικά κομμάτια των πληροφοριών που χρειαζόμασταν." Πριν από αυτή την ανακάλυψη υπάρχουν λιγότερα στοιχεία για πέντε γνωστούς κώδικες.
Οι κώδικες των Μάγια είναι βιβλία ζωγραφισμένα σε χαρτί και γίνονται από το φλοιό της συκιάς. Παράγονται από επίστρωση χαρτιού με μια πλύση από γυψομάρμαρο και στη συνέχεια με ζωγραφική, και με ιερογλυφικά και εικόνες. Η Μαδρίτη Codex είναι ο μεγαλύτερος, με διαστάσεις περίπου 22 πόδια στο μήκος. Αποτελείται από 56 φύλλα ζωγραφισμένα και στις δύο πλευρές, ή 112 σελίδες. Η Δρέσδη Codex περιέχει 74 σελίδες, ενώ οι κώδικες Παρίσι και Grolier είναι πολύ μικρότεροι (24 και 10 σελίδες, αντίστοιχα). Πιστεύεται ότι είναι θραύσματα των πάλαι ποτέ πια screenfolds.
Τα κείμενα είναι ιερογλυφικά και καταγράφονται στους κώδικες γραμμένα με το σενάριο που χρησιμοποιείται σε όλη την πεδινή περιοχή των Μάγια από τον 2ο αιώνα μ.Χ. έως και τον 15ο αιώνα. Αυτή η περιοχή είχε καταληφθεί από τους Yucatec και Ch'olan μιλώντας οι πληθυσμοί για τη στιγμή της ισπανικής επαφής στις αρχές του 16ου αιώνα.


Δεν πιστεύω ότι την 21 του Δεκέμβρη του 2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου, αλλά πιστεύω ότι το 2012 θα είναι μια σημαντική χρονιά για την ανθρωπότητα. Πολλά θα αποκαλυφθούν. Σε λίγους μήνες μόνο πριν από την έναρξη του νέου έτους έχουμε βιώσει το πιο υψηλό όλων των εποχών σε εμφανίσεις UFO, και τώρα αποκωδικοποιούνται τα αρχαία κείμενα που ανακάλυψαν για τους αρχαίους Μάγια Artifacts μείζονος σημασίας.Μπορείτε να φανταστείτε μόνο τι θα φέρει το 2012 !
strange-files.blogspot.com

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή