11 Οκτ 2011

"Vampire Boy".Παιδί βαμπίρ βρέθηκε στην Κίνα!

Ένα αγόρι της τέταρτης τάξης δημοτικού στο Chong Qing στην Κίνα αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν... ένα μικρό βαμπίρ, καθώς του άρεσε να πίνει αίμα.
Το παιδί βαμπίρ που βρέθηκε στην Κίνα!

Αυτή η περίεργη συνήθεια που ξεκίνησε μόλις απέκτησε μια άγνωστη ασθένεια που ενεργεί ακριβώς όπως στα βαμπίρ στις ταινίες, κατά την οποία έχανε τις αισθήσεις του και το σώμα του γινόταν πολύ σκληρός, όπως μια σανίδα.

Από δεισιδαιμονία, κάποιος έριξε αίμα σκύλου στο...
πρόσωπό του για να "διώξει έξω το κακό". Το αγόρι έγλειψε τότε το αίμα τότε και έγινε καλύτερα. Από τότε κάθε φορά που παθαίνει αυτήν την ασθένεια, χρειάζεται να πιει αίμα...

Ένας κινέζικος τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε την ιστορία του και τον ονόμασε "Vampire Boy".

Ο γιατρός του αγοριού λέει ότι συμπτώματα του είναι φυσιολογικά. Ανατράφηκε από τους παππούδες του και αφού αυτοί πέθαναν, η οικογένεια κράτησε το φέρετρο τους μέσα στο σπίτι, το οποίο επηρέασε την ψυχολογία του μικρού αγοριού.

Αφού η κατάσταση του έγινε γνωστή ξεκίνησε να υποβάλλεται σε θεραπείες και η κατάσταση γίνεται είναι όλο και καλύτερη τώρα.
weirdasianews.com


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή