12 Οκτ 2011

UFO αναδύθηκε από τη θάλασσα της Κορνουάλλης!

Κοιτώντας τις φωτογραφίες των διακοπών, το τελευταίο πράγμα που περιμένει κάποιος να ανακαλύψει είναι ότι βρισκόταν μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από έναν ιπτάμενο δίσκο!
Αυτό έπαθε ένας τουρίστας, που παραθέριζε στις ακτές της Κορνουάλλης. Ο άνδρας, στις 5 Αυγούστου, έκανε μια βόλτα στην παραλία γύρω στις 5 το πρωί. Με τη φωτογραφική του μηχανή τράβηξε ένα στιγμιότυπο της θάλασσας, στο πρώτο φως της ημέρας.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι του από τις διακοπές και περνούσε τις φωτογραφίες από την ψηφιακή κάμερα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, έμεινε έκπληκτος αντικρίζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία.
Πάνω από τα γκρίζα νερά, αιωρούνταν ένα UFO! Το περίεργο είναι ότι όταν ο άνδρας έκανε τη βόλτα του στην παραλία, δεν υπήρχε τίποτα στον ορίζοντα.
Εξετάζοντας καλύτερα τη φωτογραφία, πρόσεξε ότι η επιφάνεια της θάλασσας, κάτω από το ιπτάμενο αντικείμενο, ήταν ταραγμένη.
Ίσως, το UFO να αναδύθηκε από το νερό, σκέφτηκε.
Ψάχνοντας απαντήσεις, ο άνδρας απευθύνθηκε και στο Βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας. Όμως, ένας εκπρόσωπός του τον ενημέρωσε ότι εκείνη την ημερομηνία κανένα πολεμικό αεροσκάφος δεν πετούσε στην περιοχή.
Και το μυστήριο παραμένει…


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή