2 Οκτ 2011

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ - SKULL & BONES SOCIETY (Βίντεο)

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ DAVID ICKE KAI ANTHONY SUTTON

ME ΕΔΡΑ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΑΓΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ YALE AT NEW HAVEN IN CONNECTICUT, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΤΥΜΒΟΣ (ΤΗΕ ΤΟΜΒ)" ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΟΣΤΑ -- ΤΟ SKULL & BONES SOCIETY, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ 1832-33 ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ Ο DANIEL COIT GILMAN, O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ....
ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ROCKEFELLER FOUNDATION KAI TO CARNEGIE ENDOWMENT ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΡΗΝΗ.

ΑΛΛΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ WILLIAM HUNTINGTON RUSSELL KAI O ALPHONSO TAFT, ΜΕΛΟΣ ΜΙΑ ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ RUSSELL, ΟΙ TAFT ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ GEORGE BUSH.

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ SKULL & BONES ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ RUSSELL ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ RUSSELL ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΥΗΣΕΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΣΕΝ ΛΟΡΕΝΣ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ RUSSELL ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΟΥ ΟΠΙΟΥ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΟΙ RUSSELL ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ SKULL &  BONES ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή