26 Οκτ 2011

Φωτογραφία με εξωγήινους σε χωριό ιθαγενών στον Αμαζόνιο;

Μια φωτογραφία η οποία δείχνει έναν υποτιθέμενο εξωγήινο να έχει "παρεισφρήσει" στον Αμαζόνιο προβάλλει σαν "αδιάσειστο" στοιχείο ότι υπάρχει υπερφυσική δραστηριότητα στη γη. Αυτό υποστηρίζει συγγραφέας...
Ένας εξωγήινος στέκεται στο βάθος του δάσους ενώ πιο δίπλα φαίνεται...
μια λάμψη που ίσως υποτίθεται είναι το διαστημόπλοιό του.

Σε πρώτο πλάνο υπάρχουν κάτι παιδιά τα οποία είναι συγκεντρωμένα, ενώ ένα έχει γυρίσει και κοιτάει τον εξωγήινο.

Η φωτογραφία αποτελεί μέρος βίντεο που έχουν τραβήξει Βρετανοί τουρίστες, οι οποίο επισκέφτηκαν την περιοχή.

Ο συγγραφέας υπερφυσικών δραστηριοτήτων Mike Cohen, υποστηρίζει ότι η εν λόγω περιοχή είναι γνωστή για την "έντονη εξωγήινη δραστηριότητα".

"Αυτή η εικόνα είναι ένα συναρπαστικό στοιχείο που δεν μπορεί εύκολα να δυσφημιστεί", είπε χαρακτηριστικά.

Οι εξωγήινοι υποστηρίζει πως ενδιαφέρονται για την περιοχή του Αμαζονίου καθώς τους προσελκύει η βιολογική ποικιλότητα εκεί.
"Η περιοχή αποτέλεσε και στο παρελθόν επίκεντρο έρευνας της κυβέρνησης της Βραζιλίας, υπό την ονομασία, "Επιχείρηση Prato", όπου στάλθηκε ο στρατός για να ελέγχει και να επιβεβαιώνει την παρουσία εξωγήινων εκεί, τονίζει" μεταξύ άλλων ο συγγραφέας.

Σημειώνεται ότι σκηνές από το βίντεο έχει πάρει Χολιγουντιανός παραγωγός για να τις χρησιμοποιήσει σε ταινία του, σύμφωνα με τον Cohen.

STRANGE ACTIVITIES

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή