24 Οκτ 2011

Γερμανικός δορυφόρος θα πέσει στη γη με την Ελλάδα να βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που ίσως συντριβεί.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Κέντρο Αεροδιαστήματος εκτός επικοινωνίας με τη γη είναι ο δορυφόρος ROSAT ενώ η πορεία του είναι σε φθίνουσα τροχιά. Ο δορυφόρος αναμένεται να έχει πέσει μέχρι τη Δευτέρα (24/10) και η πιθανότητα να προσγειωθεί στο κεφάλι κάποιου είναι 1 στις 2.000. Οπότε να κοιτάτε που και που προς τα πάνω μήπως ....
έρθει στο κεφάλι σας!
"Όλες οι χώρες του κόσμου που βρίσκονται σε γεωγραφικό πλάτος από 53 μοίρες βόρεια μέχρι 53 μοίρες νότια θα μπορούσαν δυνητικά να επηρεαστούν", ανέφερε το γερμανικό κέντρο. Μεταξύ των χωρών όπου ενδέχεται να πέσει είναι και η Ελλάδα. Εξαίρεση αποτελούν οι δύο πόλοι.
Από τη σύγκρουση αναμένεται να βρεθούν 30 κομμάτια του ROSAT με μεγαλύτερο κομμάτι του εκείνο ενός κατόπτρου που ξεπερνά τον 1,5 τόνο.
Δεν είναι περίεργη η συγκυρία; Πρόσφατα είχε πέσει και άλλος δορυφόρος στον Ειρηνικό...
Και φυσικά δημιουργείται το εξής ερώτημα: Θα... πάμε από την κρίση, ή από δορυφόρο;Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή