17 Οκτ 2011

Έκοψε με ψαλίδι το πέος του συζύγου της και πέταξε στο ποτάμι

Τριαντάχρονη γυναίκα έκοψε το πέος του άντρα της με ένα ψαλίδι και το πέταξε σε ποτάμι για να τον εκδικηθεί επειδή την κακοποιούσε και την απατούσε.Το περισταικό συνέβη στην Ταϊβάν όπου η κυρία Παν έκοψε περίπου το μισό κυρίαρχο μέλος του άντρα της στο σπίτι τους στη Νότια περιοχή της Ταϊνάν. Σύμφωνα με την αστυνομία, εκείνος την κρίσιμη στιγμή κοιμόταν, αφού είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και υπνωτικών χαπιών.Η κυρία Παν ομολόγησε στις αρχές πως λίγο πριν παραδοθεί πέταξε το ακρωτηριασμένο μέλος του άντρα της στο ποτάμι. Τώρα βρίσκεται σε προσωρινή κράτηση με την κατηγορία της βιαιοπραγίας. Η γυναίκα δήλωσε στις αρχές πως...
δεν μετανιώνει για ό,τι έκανε στον 29χρονο άνεργο χρήστη ναρκωτικών. Η δικαιολογία της είναι πως είχε αγανακτήσει με το να δουλεύει τα δύο χρόνια του έγγαμου βίου τους σε τοπικό καραόκε μπαρ για να τον συντηρεί, ενώ εκείνος σε αντάλλαγμα τη χτυπούσε συχνά και δεν έκρυβε τις εξωσυζυγικές σχέσεις του. Η κυρία Παν σε περίπτωση που καταδικαστεί, είναι πιθανόν να μείνει έως και 12 χρόνια στη φυλακή.


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή