19 Οκτ 2011

Επί 7 χρόνια κοιμάται στο κρεβάτι με τη νεκρή συζυγό του [εικόνες]

Ένας Βιετναμέζος κοιμάται εδώ και εφτά χρόνια δίπλα στο λείψανο της νεκρής γυναίκας του, παρά τις πιέσεις που δέχεται από τις τοπικές αρχές για να τη θάψει.
Η γυναίκα πέθανε το 2003 και για περίπου ένα χρόνο ο 57χρονος Λι Βαν κοιμόταν πάνω από τον τάφο της. Το 2004 όμως, βρήκε καλύτερη λύση και αποφάσισε να την ξεθάψει και να την πάρει στο σπίτι. Στη συνέχεια τοποθέτησε το λείψανό της μέσα σε μια θήκη που έχει ανθρώπινη μορφή και είναι κατασκευασμένη από πηλό και γύψο, της φόρεσε και γυναικεία ρούχα και την.....
κυκλοφορεί μέσα και γύρω από το σπίτι του, ενώ κοιμάται και μαζί της.

Η περίπτωσή του είχε αναφερθεί εκτενώς στα μίντια ανά τον κόσμο το 2009, οδηγώντας τις αρχές να του ζητήσουν να θάψει τη γυναίκα του. Ωστόσο, επειδή δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να τον υποχρεώνει να το κάνει, μέχρι και σήμερα αξιωματούχοι προσπαθούν να τον πείσουν ότι αυτό που κάνει απειλεί τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.






http://periergaa.blogspot.com/2011/10/7.html

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή