18 Οκτ 2011

Φύλακας σχολείου είχε απαγάγει 14χρόνη μαθήτρια και την βίαζε επί 10 χρόνια

Άλλη μια ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης και απαγωγής ήρθε στο φως μετά την καταγγελία του θύματος. Συγκεκριμένα στην Πενσιλβάνια τον τρόμο έζησε για περίπου 10 χρόνια το τότε 14χρονο κορίτσι Tanya Nicole Kach, που κρατούνταν φυλακισμένη από τον Thomas Hose, φύλακαςτου σχολείου της. Εκμεταλλευόμενος μια δύσκολη περίοδο της μικρή κατάφερε να την προσεγγίσει.

Το μικρό κορίτσι βίωνε ένα άσχημο διαζύγιο με την μητέρα της να λείπει και τον πατέρα της να την απαρνιέται. Της μίλαγε καθημερινά και την προσέγγιζε σαν φίλος μέχρι που την έπεισε να εγκαταλείψει το σπίτι της και να βρει καταφύγιο στο δικό του. Τότε δεν την άφησε να ξαναφύγει ποτέ, την κλείδωσε σε ένα....
δωμάτιο της έβαλε ένα κουτί για να κάνει την ανάγκη της σαν ζώο και τη υποχρέωνε να έρχεται σε συνουσία μαζί του.

Όταν επισκεπτόταν το σπίτι κόσμος την κλείδωνε στην ντουλάπα. Έπειτα από χρόνια βασανιστηρίου η κοπέλα τον έπεισε να της επιτρέπετε μνα βγαίνει λίγο στον κήπο υπό την απειλή πάντα ότι αν προσπαθούσε να το σκάσει θα την σκότωνε.


Η Tanya έπιασε φιλίες με έναν γείτονα ο οποίος το 2006 κάλεσε την αστυνομία και ο βασανιστής συνελήφθει. Η Tanya μίλησε για την περιπέτειά της σε συνέντευξη της στο CBS καθώς την έκανε και βιβλίο για να μάθει όλος ο κόσμος την ιστορία της.

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή