7 Ιουλ 2011

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: «ΑΒΑΝΤΑ» ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ

Οξύτατη ήταν η αντίδραση του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ στην κυβερνητική απόφαση να προσληφθούν τη φετινή χρονιά 250 "ιεροδιδάσκαλοι" του Κορανίου για τις Μουφτείες της Θράκης. "Σε αυτόν τον προγραμματισμό που περιβάλλει με τόση «αβρότητα» τις Μουφτείες της Θράκης δεν ευρέθη ούτε μία θέσις για την τροφό και κιβωτό του Γένους Ορθόδοξο Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος παρά τις κίβδηλες και ψευδείς δεσμεύσεις και υποσχέσεις του Πρωθυπουργού της Κυβερνήσεως και του μέχρι πρό τινος αρμοδίου επί των Εσωτερικών Υπουργού σε αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου" δήλωσε.
Και ο μητροπολίτης συνέχισε: "Τίθεται λοιπόν το ερώτημα οι Μουφτείες των Μουσουλμάνων συμπολιτών μας της Θράκης είναι στην κρίση και την αντίληψη των κυβερνώντων μείζονος σημασίας θεσμοί από την διασώσασα την εθνική μας ιδιοπροσωπεία και με ποταμούς αίματος ποτίσασα το δένδρο της εθνικής μας παλιγγενεσίας Αγιωτάτη μας Εκκλησία;".
O Πειραιώς Σεραφείμ χαρακτηρίζει δαιμονική την θρησκεία του Ισλάμ και κατηγορεί την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου ότι την "αβαντάρει".
"Και το κρίσιμο ερώτημα που τελικά τίθεται είναι: Η κ. Διαμαντοπούλου ευθύνεται γι' αυτό ή εκείνοι που με την ψήφο τους της έδωσαν αυτή την δυνατότητα;" διερωτάται ο κ. Σεραφείμ.

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή