9 Απρ 2011

VIDEO: Για πρώτη φορά έγγραφο με τα ευρήματα του Roswell στην ιστοσελίδα του FBI


http://ibelieveinhumans.com/wp-content/uploads/2009/12/2009-12-18_roswell-alien.jpg
Ένα σκαναρισμένο έγγραφο που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του FBI κάνει λόγο για τα ευρήματα από τους πράκτορες της υπηρεσίας που βρέθηκαν μετά το περίφημο ατύχημα στο Roswell.  
Το έγγραφο που έχει ημερομηνία 23/3/1950 αναφέρει την έκθεση ενός πράκτορα του FBI ο οποίος μίλησε με ένα αντίστοιχο πράκτορα της αμερικανικής Αεροπορίας και ο οποίος του περιέγραψε τα ευρήματα. Είναι άγνωστο εάν ο πράκτορας του FBI κατόρθωσε να δει ο ίδιος τα ευρήματα ή όχι.
Είναι πάντως η πρώτη φορά που αναφορά για την υπόθεση στο Roswell κάνει την εμφάνισή της σε επίσημο κυβερνητικό ιστολόγιο των ΗΠΑ, έστω και με τη μορφή σκαναρισμένου από το 1950 εγγράφου.
Το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:
"Η παρακάτω αναφορά προσκομίστηκε στον SA (ειδικό πράκτορα/special Agent) (σβησμένο) από τον (σβησμένο).
Ένας ερευνητής από την Αεροπορία ανέφερε πως τρεις αποκαλούμενοι ως ιπτάμενοι δίσκοι ανακαλύφθηκαν στο Νέο Μεξικό. Περιγράφονται ως κυκλικοί στο σχήμα με ανασηκωμένο το κεντρικό τμήμα περίπου 50 πόδια (16 μέτρα) σε διάμετρο. Κάθε ένα από τα αντικείμενα είχε μέσα του τρία σώματα  ανθρώπινης φυσιολογίας αλλά μόνο 3 πόδια σε ύψος (1 μέτρο), ντυμένοι με μεταλλικής υφής ενδυμασία με υφή υφάσματος.
Ρούχα αυτά έμοιαζαν με τις στολές που χρησιμοποιούν οι δοκιμαστές πιλότοι και πιλότοι αγώνων ταχύτητας. Σύμφωνα με το κύριο (σβήσιμο) πληροφοριοδότη οι δίσκοι ανακαλύφθηκαν στο Νέο Μεξικό, εξαιτίας του γεγονότος πως η κυβέρνηση έχει ένα υψηλής ισχύος ραντάρ εγκατεστημένο στην περιοχή και πιστεύεται πως το ραντάρ παρεμβάλλεται με τους μηχανισμούς του δίσκου.
Καμία άλλη περαιτέρω εκτίμηση δεν έγινε από τον SA (σβησμένο) αναφορικά με τα ανωτέρω". www.newsport.gr/

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή