10 Απρ 2011

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ HAARP ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ-ΒΙΝΤΕΟ




Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ποτέ ακούσει για το
HAARP


αλλά η πραγματικότητα όμως είναι οτι οι εγκαταστάσεις του HAARP υπάρχουν και σήμερα είναι περισσότερο από ποτέ βέβαιο οτι είναι το HAARP υπεύθυνο για τις κακοκαιρίες και τους σεισμούς των τελευταίων 15 ετών.
Μπορείτε να ερευνήσετε και να ανακαλύψετε την πραγματικότητα η να μείνετε απαθείς στον καναπέ σας.
Απο σας εξαρτάται.

Αυτό τό όπλο ανακαλύφτηκε πρίν περίπου εκατό χρόνια απο τον Νικόλα Τέσλα και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Bernard Eastlund (US PATENT #4,686,605 ).



Οι περιοχές όπου υπάρχουν εγκαταστάσεις HAARP προσδιορίστηκαν πρίν δύο χρόνια.
“Ξέχασαν” όμως να περιλάβουν την Χιλή,την Κύπρο,το Τατζικιστάν και την ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ που είναι η πιό σημαντική περιοχή.
Επιπλέον “ξέχασαν” να περιλάβουν όλες τις ρωσικές εγκαταστάσεις που ειναι οι περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Eurasian Mining Company
Εδώ βρίσκονται τα κυριότερα έργα εξόρυξης της Eurasian Mining Company που “βρίσκει” τα πλούσια υπεδάφη και που αποτέλεσε το σκάνδαλο όπου εμπλέκεται ο Μπίλ Κλίντον και ονομάστηκε “Bill Clinton Uranium Scandal“.
Αυτό έγινε την εποχή που ο Καναδός επιχειρηματίας και “φιλάνθρωπος”  Frank Giustra έτρεχε παρέα με τον Κλίντον σε αυτές τις περιοχές για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα εξόρυξης και ο Κλίντον τον παρουσίαζε στους Προέδρους αυτών των χωρών μεσολάβόντας για την προμήθεια του.
Οταν τα συμβόλαια υπογράφτηκαν ο Φράνκ έδωσε στο Ιδρυμα Κλίντον $150 εκ. για τις “καλές” του υπηρεσίες.
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ HAARP ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΡΑΔΙΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΚΡΙΒΗΣ



http://underinformation.wordpress.com

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή