22 Απρ 2011

Η Ιαπωνία βουλιάζει;

Το ερώτημα που πραγματεύεται αυτό το άρθρο είναι πολύ σημαντικό και για τον λόγο αυτό θα το αντιμετωπίσουμε με τη σοβαρότητα και τα στοιχεία που απαιτούνται για να το καταστήσουμε έγκυρο. Η Εθνική Σεισμολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας προειδοποιεί ότι η χώρα βυθίζεται στον Ειρηνικό Ωκεανό. (link)

Πριν λίγο καιρό, μου επιστήθηκε η προσοχή στην προφητεία του Edgar Cayce, και με δεδομένο τις επιτυχείς προβλέψεις του σε άλλα συμβάντα, δεν μπορούσα παρά να αναρωτηθώ αν θα επιβεβαιωθεί και η βύθιση της Ιαπωνίας. Ο Edgar Cayce (1877-1945), αποκαλούμενος επίσης σαν "κοιμώμενος προφήτης", έκανε κάποιες φοβερά ακριβείς προβλέψεις για το μέλλον. Το 1934, ο Cayce προέβλεψε το ξεκίνημα και το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, πολλά χρόνια πριν αυτός συμβεί. Επίσης προέβλεψε το τέλος του κομμουνισμού.

Το 1941 δήλωσε ότι "το μεγαλύτερο κομμάτι της Ιαπωνίας πρέπει να πάει στη θάλασσα". - The Edgar Cayce Prophecies -


Η Σεισμολογική Αρχή της Ιαπωνίας παρουσιάζει εδώ την βύθιση της γης της χώρας εκατοστό-εκατοστό με πληροφορίες που περισυλλέγονται από δορυφόρους και σεισμογράφους. Και στο http://www.japanquakemap.com/ μπορείτε να δείτε τη σεισμική δραστηριότητα την στιγμή που συμβαίνει.

Τέλος, σας παραθέτω ένα συγκλονιστικό video, με ακραία φαινόμενα μετατόπισης της γης σε πραγματικό χρόνο, θαλασσινό νερό να εμφανίζεται από ρωγμές και την εντύπωση της γης ότι επιπλέει.Σοκαριστική ιδεά πραγματικά...


http://www.ofioyxos.com/

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή